Restilen Pillen Review 2023 : Is dit product in staat om je stress, angst en onrust te verminderen?

Stress. Het is dat ene ding waar we allemaal in zekere mate last van hebben. Stress beïnvloedt je, of je nu de eigenaar bent van een startende onderneming of een middelbare scholier die op het punt het eindexamen te maken. Omdat stress zo gewoon is, is het niet meer dan normaal dat je op zoek gaat naar manieren om de lichamelijke effecten te laten verdwijnen of op zijn minst meer beheersbaar te maken.

restilen pillen

Daarom bestaan er producten zoals Restilen.

Restilen beweert een natuurlijke manier te zijn om stress en angst te verlichten. Ze doen dit met behulp van ingrediënten waarvan grotendeels wetenschappelijk bekend is dat ze stressniveaus verlichten terwijl ze ook de algemene stemming verbeteren.

Zijn Restilen Pillen een doeltreffend anti-stress supplement? Hoe werkt het? Lees verder om erachter te komen.

>> Je kunt Restilen Pillen kopen via deze link tegen de maximale korting bij de officiële leverancier <<

Restilen Pillen: Een Europees product tegen stress, angst en onrust

Restilen is een in Europa gemaakt product dat belooft de stressbestendigheid te verhogen, een positieve stemming te behouden, symptomen van stress te verminderen, en je te helpen om je energieker te voelen. Ze beweren gemaakt te zijn voor mensen die elke dag worstelen met stress, of het nu op lange of korte termijn is. Bovenop de stressclaims, beloven ze ook de immuniteit te ondersteunen. Dat is logisch, want stress en immuniteit zijn op meerdere manieren met elkaar verbonden.

 • 5 Belangrijke ingrediënten: Een belangrijke rol is weggelegd voor extract van zoete sinaasappelschil (500 mg) in de vorm van Serenzo.
 • Merk ingrediënten: We vinden het positief dat alle hoofdingrediënten van een merk en van hoge kwaliteit zijn.
 • Serenzo is een nieuw ingrediënt: We hebben in het verleden veel supplementen beoordeeld, maar dit is de eerste keer dat we Serenzo tegenkomen. Een interessant ingredient, waarvan we graag onderzoeken of de hype waargemaakt wordt.

Restilen Pillen Review: Wat zit er in dit anti stress supplement?

restilen pillen review

Instructies:

De aanbevolen dosering van Restilen is 2 capsules per dag in verdeelde porties. Het voedingssupplement wordt het best ’s morgens en ’s avonds ingenomen (telkens één capsule), met 300 milliliter water of ongeveer een heel glas.

Restilen Review: ingrediëntenlijst

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van Restilen

 • B-Complex + Magnesium: B-Complex is een veel voorkomend vitaminemengsel in veel supplementen, omdat ze een positief effect hebben op nogal wat lichaamsfuncties en andere processen. Het magnesium in het supplement is in de vorm van Aquamin. Aquamin is een merk van magnesium dat natuurlijke bronnen gebruikt, zeealgen om precies te zijn. Het belooft een meer bioactieve vorm van magnesium te zijn dan de synthetische versie, omdat het letterlijk uit de zee komt.
 • Extract van zoete sinaasappelschil als Serenzo: De grote naam in Restilen is Serenzo. Serenzo wordt geproduceerd door Nexira, een bedrijf dat ingrediënten levert voor supplementen en andere formules. Serenzo is hun vlaggenschip anti-angst ingrediënt gemaakt van een mix van citrusvruchten, met name zoete sinaasappelschil extract. Volgens een onderzoek uit 2018 naar citrusvruchten en stressbehandelingen, kan suppletie met zoete sinaasappel resulteren in lagere niveaus van angst.
 • Ashwagandha-wortelextract als KSM-66: Dit is het meest populaire adaptogeen in de industrie. Ashwagandha’s potentie als anti-stress kruid is gebaseerd op harde wetenschap en is vanwege zijn reputatie één van de meest gewilde ingrediënten in supplementen voor (mentaal) welzijn. KSM-66 is het beste merk ashwagandha, bekend om zijn zuiverheid en kwaliteit.
 • Extract van groene theebladeren, gestandaardiseerd op 98% L-Theanine: Theanine is het tegenovergestelde van cafeïne. Cafeïne maakt je nerveus en springerig, terwijl theanine je kalm en geconcentreerd houdt. Daarom bevatten veel stimulerende middelen die cafeïne bevatten ook theanine, om sommige bijwerkingen van cafeïne tegen te gaan.
 • Saffraan stigma-extract gestandaardiseerd op 0,4% krokinen en 0,4% Safranal: Zoals veel specerijen, is Saffraan internationaal geprezen als het gaat om therapeutisch gebruik. Uit ons onderzoek blijkt dat de actieve bestanddelen van saffraan antioxiderende eigenschappen hebben, die samen helpen tegen depressie en stress.
 • Meloensapconcentraat als SOD B-extramel: Onderzoek wijst uit dat meloensapconcentraat actieve bestanddelen bevat die de immuniteit helpen reguleren en de bloedsuikerspiegel helpen beheersen. Het is geweldig, maar de dosering is wat aan de lage kant met slechts 10 mg.

Analyse van de formule

De formule van Restilen is ronduit sterk te noemen als het gaat om hun beweringen over stress, stemming en angst.

Serenzo, het hoofdingrediënt dat het hoogst gedoseerd wordt, blijkt een merk van behoorlijk hoge kwaliteit te zijn. Het enige puntje van kritiek dat we op dit ingrediënt hebben, is het gebrek aan solide wetenschap, aangezien het onderzoek naar citrusvruchten en stress niet zo groot is als dat naar ashwagandha of theanine.

De formule zelf is dus goed meer dan genoeg voor claims tegen angst en stress. De immuniteitsvoordelen, komen naar ons inzien iets minder sterk naar voren. Mede gezien de lage dosis SOD B-extramel. Wellicht dat daar nog ruimte voor verbetering is.

Je kunt stress en immuniteit met elkaar in verband brengen en zeggen dat de formule het immuunsysteem helpt, maar wij zouden liever zien dat ze een ingrediënt hebben dat speciaal voor die ene specifieke functie bestemd is.

En, werken Restilen Pillen?

Voor angst, stress, zeggen we dat Restilen Pillen met verve slaagt. De studies over de gebruikte ingrediënten zijn goed, al is het ingredient Serenzo nog niet heel uitgebreid onderzocht in de wetenschap. Ironisch genoeg zijn de ingrediënten die Restilen zo krachtig maken waarschijnlijk niet hun paradepaardje Serenzo, maar Ashwagandha en Theanine. Twee kwaliteitsingredienten die wereldwijd gewaardeerd worden.

Bevat Restilen veel cafeïne?

Er zit geen cafeïne in Restilen. Het is niet uw typische nootropic waar het bedoeld is om te stimuleren. Het is eerder bedoeld om je kalm en geconcentreerd te houden.

Voor wie is Restilen bestemd?

Restilen is gemaakt voor mensen die bijna elke dag of tijdens hectische maanden gestrest zijn over werk of school. Je kunt zeggen dat Restilen gemaakt is voor iedereen, maar wij denken dat het vooral nuttig is voor mensen die proberen de bedrijfsladder te beklimmen of die slagen voor een vak op de universiteit.

Restilen Review: bijwerkingen

De ingrediënten zijn allemaal natuurlijk en in meestal bescheiden doseringen, dus er zouden geen merkbare bijwerkingen moeten zijn. Als u echter toch iets voelt wat niet hoort, stop dan met het innemen van Restilen en zoek professionele hulp.

Hoe ervaren anderen Restilen?

Er zijn nog niet bijster veel gebruikerservaringen voor Restilen te vinden op het internet. Wat vrij logisch te verklaren is doordat dit product pas zeer recent op de markt is gebracht. Het is in heel Europa verkrijgbaar en de reacties die we in verschillende landen zoals Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland hebben kunnen vinden, zijn overwegend positief.

Uiteraard zijn er altijd verschillen in de resultaten die men ervaart. Ieder lichaam is uniek en ook de oorzaak van stress, onrust en angst kan onderling behoorlijk verschillen.

Conclusie: Restilen pakt voor een gedeelte van de gebruikers heel goed uit en een ander gedeelte boekt er minder baanbrekende resultaten mee. Hetzelfde patroon zien we terug bij veel andere supplementen op basis van natuurlijke ingredienten. Restilen maakt echter een bovengemiddeld goede indruk. Restilen zelf uitproberen is de enige manier om te ontdekken hoe krachtig het effect voor jou is.

Restilen Pillen Review: voors en tegens

Pros

 • Alle natuurlijke ingrediënten.
 • Transparantie van de formule
 • Mogelijk weinig tot geen bijwerkingen
 • Hoogwaardige ingrediënten
 • Evidence-based formulering
 • Ashwagandha en Theanine zijn goed tegen stress

Minpunten

 • Alleen online verkrijgbaar.
 • Duur per fles

Waar kun je Restilen pillen kopen?

Restilen pillen wordt op het moment alleen verkocht via hun officiële website. Je gaat dit product niet vinden bij de Apotheek of drogisterij zoals de kruidvat. Doordat er geen partij tussen zit kan Restilen hun supplement zo goedkoop mogelijk aan je leveren. Daarnaast is Restilen op het moment zo ontzettend gewild dat de makers waarschijnlijk niet de noodzaak ervan inzien of niet voldoende productiecapaciteit hebben om apotheken te bevoorraden.

Restilen Pillen conclusie : Krachtig middel tegen stress of weggegooid geld?

Restilen heeft zeker alle kenmerken van een goed anti-angst en anti-stress supplement. De gebruikte ingrediënten staan erom bekend te helpen om stress te verlagen. De ingredienten van Restilen zijn zeker niet de minste. In veel gevallen van toonaangevende leverancier in de meest krachtige en pure vorm.

Dit is een goede indicatie van kwaliteit, omdat het toevoegen van eersteklas ingrediënten in je formule betekent dat je weet wat je doet.

De hoogwaardige ingrediënten betekenen wel dat Restilen Pillen kostbaarder zijn dan budget stress supplementen. Via deze link of de onderstaande knop kun je Restilen Pillen echter tegen maximale korting kopen. Op die manier kun je betaalbaar genieten van alle voordelen die Restilen te bieden heeft.

Veel succes met het aanpakken van je stress, onrust en angst! Ik hoop je snel mag genieten van een stressvrij lijf.

Bronnen:

 • Jackson PA, Forster J, Khan J, Pouchieu C, Dubreuil S, Gaudout D, Moras B, Pourtau L, Joffre F, Vaysse C, Bertrand K, Abrous H, Vauzour D, Brossaud J, Corcuff JB, Capuron L, Kennedy DO. Effecten van supplementatie met saffraanextract op stemming, welzijn en reactie op een psychosociale stressfactor bij gezonde volwassenen: A Randomized, Double-Blind, Parallel Group, Clinical Trial. Front Nutr. 2021 Feb 1;7:606124. doi: 10.3389/fnut.2020.606124. PMID: 33598475; PMCID: PMC7882499.
 • Mannucci C, Calapai F, Cardia L, et al. Clinical Pharmacology of Citrus aurantium and Citrus sinensis for the Treatment of Anxiety. Evid Based Complement Alternat Med. 2018;2018:3624094. Gepubliceerd 2018 Dec 2. doi:10.1155/2018/3624094.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here