Nuubu Pleisters: Werken deze voetpleisters echt zo goed als wordt beweerd?

nuubu review

Als je een gezonder lichaam nastreeft is de kans groot dat je van Nuubu, een voetpleister hebt gehoord. Nuubu is één van de nieuwste detox producten die op basis van een Japanse gezondheidsmethode je lichaam wil reinigen van afvalstoffen.

nuubu pleisters

Nuubu beweert dat je een gezonder en vitaler lichaam kunt krijgen door iedere avond een detox voetpleister op je voet aan te brengen. Wat klachten zoals slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid, constipatie, overtollig gewicht, spierpijn, huidproblemen, prikkelbaarheid en brainfog ten goede kunnen komen.

In deze review nemen wij Nuubu pleisters grondig onder de loep en gaan wij op zoek naar antwoorden op onder andere de volgende vragen:

 1. Wat zijn Nuubu pleisters en waar bestaan ze uit?
 2. Zijn Nuubu voetpleisters echt in staat om een substantiële verbetering van de gezondheid en vermindering van klachten te leveren?
 3. Welke klachten kun je verhelpen met deze voetpleisters?
 4. Zijn er wetenschappelijke bewijzen die pleiten voor het gebruik van detox voetpleisters zoals Nuubu?
 5. Hoe ervaren anderen de Nuubu pleisters?

>> Je kunt Nuubu Voetpleisters via deze link tegen de maximale korting bij de officiële leverancier bestellen <<

Wat zijn Nuubu Voetpleisters?

Nuubu is een voetpleister die is ontwikkeld vanuit de visie en traditie van de Oosterse geneeskunde. Met behulp van 100% natuurlijk ingrediënten van hoge kwaliteit wil Nuubu je lichaam helpen om afvalstoffen af te voeren, je bloedstroom te stimuleren en stress te verminderen. Om daarmee je lichaam zowel fysiek als geestelijk gezonder en krachtiger te maken.

Wat zit er in Nuubu pleisters?

nuubu voetpleisters

Nuubu patches zitten vol met natuurlijke ingrediënten die iedereen eigen rol hebben in het detoxen van je lichaam. Hieronder vind je de lijst met ingrediënten en de heilzame werking die deze ingrediënten volgens Nuubu hebben:

 • Bamboe Azijn. Bevordert de voortplanting van heilzame micro-organismen, bevordert de spijsvertering en neutraliseert vieze geuren. Mogelijk heeft het ook een heilzaam effect op de darm- en mondgezondheid.
 • Loquat Blad. Antibacterieel ingrediënt, absorbeert vieze geuren, bevordert een aangename geur van de voeten.
 • Vitamine C. Een krachtige anti-oxidant die de weerstand bevordert.
 • Hout azijn. Antibacteriële oplossing, verwijdert vieze geuren, absorbeert vocht, zweet en metabolisch afval uit uw poriën.
 • Toermalijn. Een kostbaar mineraal dat het ontgiftingsproces verbetert en de werking van de lever en nieren kan bevorderen.
 • Anion (Negatief ION-poeder). Herstelt de gezonde PH-waarden & draagt bij aan een optimaal zuurstofgehalte in de bloedbaan.
 • Dextrine, dient als ondersteuning van de andere ingrediënten.  Er is geen specifieke werking ten behoeve van het detoxen.
 • Houttuynia Cordata Thunb. Bevat adjuvante, anti-zwaarlijvigheid, hepatoprotectieve, antivirale en antibacteriële eigenschappen.

Wat voor voordelen kun je ervaren door het gebruik van Nuubu Detox pleisters?

Net zoals bij andere vooraanstaande foot pads, zijn de voornaamste speerpunten van Nuubu het verlichten van stress gerelateerde klachten, betere slaapkwaliteit en een gezonder en sterkere lichaam en geest. Als bijkomend voordeel beweren ze ook dat de voeten niet meer stinken. Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen.

 • Stressverlichting, zeker in deze hectische tijd wordt het lichaam beïnvloed door de druk van het leven. De voetkussens kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning, fysiek ongemak en allerlei andere stress gerelateerde klachten.
 • Betere slaapkwaliteit,  Door de druk van het leven is de kwaliteit van de slaap van veel mensen verre van optimaal, wat grote invloed heeft op het functioneren en de algehele gezondheid.  
 • Detox je lichaam, een lichaam waarbij de afvalstoffen beter worden afgevoerd om een gezonder en krachtiger lichaam en mentale staat te bereiken.
 • Rekent af met stinkende voeten. De voetpleisters van Nuubu helpen om stinkende voeten tegen te gaan. Een mooie bijkomstigheid!
nuubu detox voetpleisters kopen

Wetenschap versus praktijk, werken voetpleisters zoals Nuubu?

Dat Nuubu vertrouwen heeft in haar eigen product is duidelijk en is zeker geen slechte eigenschap. In een goed product mag je nu eenmaal veel vertrouwen hebben. Wat zegt de wetenschap echter over de mogelijke werking van voetpleisters zoals Nuubu? En zijn de gebruikers van voetpleisters zoals Nuubu net zo enthousiast over dit concept en de werking?

Wat zeggen de gebruikers van detox voetpleisters zoals Nuubu?

Nuubu wordt duidelijk gewaardeerd door de gebruikers. Met name de ontgiftende werking wordt geprezen. Omdat Nuubu pleisters echter een gloednieuw product is, zijn er te weinig reviews te vinden om een definitieve conclusie te kunnen trekken over de werking van dit product. Vandaar dat wij ook onderzoek hebben gedaan naar reviews naar andere detox foot patches, oftewel voetpleisters, om te kijken of dit type product door de consumenten gewaardeerd wordt.

Tot onze verbazing krijgen de populairste detox foot patches in de Verenigde States, zoals Samsali Aroma Footpads, uitzonderlijk goede reviews. Maar liefst 4.4/5 zoals je hier kunt zien.

Enkele eruit springende reviews hebben we hieronder weergegeven

Klant 1:

“Ik had wat irritante kleine pijnen in mijn voeten, dus ik wilde deze proberen om te zien of ik enige verlichting kon krijgen. Na de eerste nacht kon ik wat verlichting voelen.

Ik gebruikte alle 20 pads in een 10-daagse proefperiode.

Ik merkte geen pijn, ik merkte dat ik beter en meer ontspannen sliep.

De geur was niet zo sterk, want ik krijg gemakkelijk hoofdpijn van sterke geuren.

Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven de hele nacht zitten.

Als je ze uitdoet, neem dan een nat washandje in de buurt, want de binnenkant van het kompres wordt wel vochtig.

Als ik pijn of stress begin te voelen, zal ik deze opnieuw proberen.

Klant 2:

“Ik was in het begin sceptisch of deze voetpleister echt iets deed, maar, wat ik je als medische professional kan vertellen is: DEZE WERKT! Ten eerste blijven ze goed bevestigd aan de voet en krijgen je geen zwarte smurrie over je heen na het dragen ervan. Ten tweede helpen ze met de pijn in mijn voeten en de zwelling na een lange dienst! Als ik werk en mijn benen pijn doen na een lange dienst wil  ik geen nacht zonder deze. ZEER AAN TE BEVELEN

Klant 3:

“Ik heb het besteld voor mijn moeder, ze is verpleegster en ze moet de hele dag op de been blijven. later deelde mijn moeder de helft van de inhoud van de doos met de zus van mijn vader, die 10 jaar ouder is dan zij.

De resultaten waren bijna direct, mijn moeder zei dat haar voetpijn weg was en nu 2 weken weg is, terwijl mijn tante, die aan chronische vingerpijn leed, nu al meer dan 30 dagen volledig pijnvrij is.

Wat zegt de wetenschap over (Nuubu) Detox Pleisters?

Er is momenteel weinig wetenschappelijk bewijs dat detox patches die je op de voet aanbrengt, werken. Toermalijn, die je ook in Nuubu detox patches vindt, zijn daarop een uitzondering.

Dit mineraal kan ver infraroodstraling (FIR) uitzenden wanneer het in de vorm van een fijn poeder is.

Een review van de wetenschappelijke literatuur over FIR vond in 2012 enig bewijs dat toermalijnpoeder de pijn kan verminderen voor mensen met reumatoïde artritis en pijnlijke menstruatieperiodes. Onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van FIR is echter nog in het beginstadium.

Mensen die sommige voordelen ervaren bij het gebruik van detox food patches kunnen ervaren dat gember, toermalijn en lavendel hen kan helpen om beter te slapen en mogelijk ontstekingsziekten of pijn te verminderen.

Waar kun je Nuubu het beste kopen?

Nuubu pleisters wordt op het moment alleen verkocht via hun officiële website. Je gaat dit product niet vinden bij de Apotheek of drogisterij zoals de kruidvat. Doordat er geen partij tussen zit kan Nuubu hun detox voetpleisters zo goedkoop mogelijk aan je leveren. Daarnaast is Nuubu op het moment zo ontzettend gewild dat de makers waarschijnlijk niet de noodzaak ervan inzien of niet voldoende productiecapaciteit hebben om apotheken te bevoorraden.

Conclusie

Nuubu Pleisters zijn een interessant product. Met behulp van een voetpleister kun je volgens Nuubu je lichaam ontgiften om allerlei voordelen zoals betere slaap, minder stress(klachten) en een algeheel gezonder lichaam te bewerkstelligen. De wetenschap kan de producteigenschappen van Nuubu (nog) niet bevestigen. Daarvoor zijn niet voldoende wetenschappelijke bewijzen.

De praktijk lijkt echter minder voorzichtig te zijn dan de wetenschap. Gebruikers van Nuubu en andere vooraanstaande detox food patches zijn het er grotendeels over eens, voetpleisters werken fantastisch!

Wil jij ook ontdekken wat de Nuubu voetpleisters jou kunnen opleveren? Bestel dan hier Nuubu Pleisters tegen de allerlaagste prijs.

Nuubu Voetpleisters kun je in de webshop van de officiële leverancier bestellen. Ze hebben op het moment van schrijven een speciale aanbieding lopen. Klik op deze link of de onderstaande knop om Nuubu Pleisters tegen de allerlaagste prijs thuis te laten bezorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here