Keto BodyTone ? Ontdek waarom dit supplement afvallen zoveel makkelijker maakt [tot 500% effectiever]

In West-Europa heeft de helft van de volwassen bevolking last van overgewicht in enige mate. De standaard di?ten en afslankkuren leveren vaak slechts een teleurstellend tijdelijk resultaat. De afgelopen decennia verliezen 85% van de mensen die aan een dieet begint geen of slechts tijdelijk gewicht.

keto bodytone review

Met het Keto dieet lijkt er echter een doorbraak plaats te vinden. Het succespercentage lijkt bij het Keto dieet significant hoger te liggen dan bij andere afslankmethoden. Het is nog te vroeg om conclusies te trekken, maar er kan in ieder geval gesteld worden dat het Keto dieet wereldwijd ongekend populair is en meer mensen intrigeert dan welk dieet dan ook.

Wat Keto zo populair maakt is met name hoe effectief het dieet is. Als je het Keto dieet op de juiste manier volgt kun je in korte tijd veel overtollige vetreserves verbranden. Je verbrandt dus echt de overtollige massa die je kwijt wilt raken. Vet op je buik, heupen en waar het je nog maar meer stoort. Terwijl bij menig dieet je voornamelijk veel vocht verlies en zelden het vet op de hardnekkigste plekken aanpakt!

Klinkt goed zou je zeggen. Helaas kent het Keto dieet ook genoeg nadelen. Het is geen droomoplossing. Het is allereerst heel moeilijk om het keto dieet op de juiste manier uit te voeren zodat je lichaam vetreserves verbrandt. Daarnaast vraagt het Keto dieet  lichamelijk en mentaal veel van je.

Keto Bodytone wil daar echter verandering in brengen. Met hun supplement streven ze ernaar om het Keto dieet gemakkelijker, comfortabeler en effectiever te maken.

Is het de makers van Keto BodyTone gelukt om de nadelen van het Keto Dieet sterk af te zwakken en de kracht van het Keto dieet te versterken? Ontdek het in deze review.

Hoe werkt het Keto dieet en wat is de rol van Keto Bodytone?

Een keto-dieet of ketogeen dieet is een dieet waarbij je heel weinig koolhydraten eet en veel vetten. Dit in combinatie met een gemiddelde hoeveelheid eiwitten. Het heeft vele voordelen voor gewichtsverlies, gezondheid en prestaties, zoals blijkt uit meer dan 50 studies. (1

De sterk verminderde inname van koolhydraten brengt je lichaam in een metabole staat die ketose wordt genoemd, waarbij vet, uit je voeding en de vetreserves in je lichaam, wordt verbrand voor energie. Deze energie gebruik je om alles te doen. Zoals dit artikel lezen bijvoorbeeld.

Met een normaal Westers dieet kom je echter zelden in een staat van Ketose doordat je te vaak te hoge hoeveelheden koolhydraten tot je neemt.

Wat is dat echter een staat van ketose? En waarom brengt dat zoveel voordelen met zich mee als je gewicht wilt verliezen?

Ketose is de toestand waarin je lichaam overschakelt naar vetreserves als belangrijkste energiebron. Wanneer dit gebeurt, word je lichaam zeer effici?nt in het verbranden van lichaamsvet voor energie.

Door nauwelijks koolhydraten te eten forceer je het lichaam om over te schakelen op een andere bron van energie, namelijk vet.

Om vet te kunnen verbranden voor energie, moet ons lichaam eerst de vetzuren omzetten in verbindingen die bekend staan ??als ketonen.

Ketonen zijn dus het resultaat van vetverbranding in je lichaam en zijn de brandstofvorm die het lichaam gebruikt als energiebron.

De ketonen die je lichaam maakt worden endogene ketonen genoemd. Het voorvoegsel “endo” betekent dat er iets in je lichaam wordt geproduceerd, terwijl het voorvoegsel “exo” betekent dat het buiten je lichaam wordt geproduceerd (zoals in een supplement als Keto BodyTone).

Terwijl het zonder het gebruik van exogene ketonen tot 10 dagen (7) kan duren voordat je voldoende endogene ketonen in je bloed hebt om Ketose te bereiken, kan het gebruik van exogene ketonen die je in Keto BodyTone vindt de hoeveelheid ketonen in je lichaam snel verhogen. Hierdoor kun je aanzienlijk sneller in ketose komen (2).

Zonder voldoende ketonen kan je lichaam niet in een effectieve staat van Ketose komen, en dus niet de befaamde keto vetverbranding activeren.

De kracht van Keto Bodytone

Op eigen kracht, dus zonder exogene ketonen te gebruiken, in ketose komen is een langzaam en over het algemeen oncomfortabel proces en werkt alleen als je jezelf heel strikt aan het keto diet houdt. Wat voor de meeste mensen een te grote opgave is.

Met hun supplement op basis van exogene ketonen, maakt Keto Bodytone het echter veel laagdrempeliger en sneller om ketose te bereiken en serieus vet te verbranden met een Keto dieet.

Waarom zou je Keto BodyTone gebruiken?

De Exogene ketonen die in Keto Bodytone zitten zijn erg waardevol wanneer het eten van een strikt keto-dieet niet haalbaar is of wanneer je de voordelen van het Keto dieet wilt zonder de extreme restricties wat betreft het aantal koolhydraten dat je binnen mag krijgen.

Hoewel het beter is om ketonen te verbranden die je lichaam zelf produceert (endogene ketonen), zijn er momenten dat bijna iedereen een duwtje in de rug kan gebruiken om de hoeveelheid ketonen in je bloed te verhogen. Hieronder vind je een aantal gevallen waarin het verhogen van je ketonen door middel van Keto Bodytone een duidelijk voordeel met zich meebrengt:  

  • Om sneller een staat van ketose te bereiken. Wat we net uitgebreid toegelicht hebben.
  • Als je de 50 gram koolhydraten per dag passeert. Dit kan zowel structureel als eenmalig zijn. Normaal functioneren op 50 gram koolhydraten blijkt in de praktijk niet voor iedereen haalbaar te zijn. Door de exogenen ketonen in Keto Bodytone te nemen, kun je het keto dieet iets minder strikt opvolgen. Let op! Dit is geen vrijbrief om grote hoeveelheden koolhydraten tot je te nemen.
  • Vakantie en reizen: Wanneer je reist of op vakantie gaat is het vaak niet haalbaar om maximaal 50 gram koolhydraten per dag te eten. In dit soort gevallen kan Keto Bodytone een uitkomst zijn.
  • Wanneer je energie laag is: Dit overkomt veel mensen die overstappen op het keto dieet. In de fase waarin je lichaam van de verbranding van de glucose uit koolhydraten over moet stoppen op ketonen uit, voelen veel mensen zich slap en futloos. Het gebruik van Keto Bodytone kan dan je mentale en fysieke prestaties stimuleren.
  • Tussen de keto maaltijden door: de exogene ketonen in Keto Bodytone kunnen je energieniveau van een stimulans voorzien als je een dipje hebt.
  • Voor sporters die voor hun prestaties meestal afhankelijk zijn van koolhydraten: Keto Bodytone kan dan een effici?nte vorm van energie bieden die je de benodigde energie geeft voor je trainingssessie.
  • Als je bijwerkingen zoals de Keto Flu wilt verlichten.

Keto Bodytone is een veelbelovend supplement dat je kan helpen om een slanker lichaam te krijgen, zeker in combinatie  met het keto dieet en een gezonde levensstijl.

Ben je benieuwd wat Keto Bodytone voor jouw lichaamsgewicht kan doen? Keto BodyTone kan online worden besteld bij de offici?le webwinkel van de leverancier.

Op het moment van schrijven hebben ze een speciale aanbieding lopen. Klik op deze link of op de knop hieronder om Keto BodyTone voor de laagste prijs bij je thuis te laten bezorgen. Zoek je een afslankmiddel dat ook werkt zonder keto dieet? Neem dan een kijkje naar de Prima afslankpillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here