Is Goji Cream DE oplossing voor een ouder wordende huid?

creme op basis van goji cream

Waarschijnlijk heb je weleens over de veelbelovende eigenschappen van Goji Cream gehoord. Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk wat Goji Cream je belooft ? een jongere, strakke huid zonder plastische chirurgie en zonder injecties. Daarom snappen we ook dat veel mensen interesse hebben in Goji Cream en meer willen weten over de werking ervan. Een goede verzorging van onze huid is belangrijk. We willen er wel goed uitzien en Goji Cream kan hierbij zeker helpen. Een goed gevoel over jouw eigen uiterlijk, lekker in je vel zetten, dat is bijzonder belangrijk.

Wat er wordt beloofd

Wanneer we kijken naar de beloftes van Goji Cream dan is het nogal wat. Het zou bijvoorbeeld de volgende voordelen voor ons hebben:

  • Een daadwerkelijke lift van je gezicht;
  • Rimpels worden snel weer glad en strak getrokken;
  • Je krijgt een gladde en elastische huid;
  • Je beschermt de huid tegen veroudering en omgevingsfactoren.

Dat klinkt natuurlijk nogal ambitieus en juist daarom hadden we ook wel de vraag in hoeverre deze belofte kunnen worden behaald. Er zijn namelijk peper dure anti verouderingscr?mes van ?100,- of meer voor een klein potje, en dit product belooft exact hetzelfde of zelfs een betere werking te hebben, en dat tegen een veel zachtere prijs. Op de vraag of of het ?berhaupt realistisch is om dit te verwachten van Goji Cream gaan we eerst kijken naar het voornaamste ingredi?nt – de Goji bes zelf.

De voordelen van de Goji Bes

De meeste mensen zijn al bekend met de voordelen van de goji bes. De goji bes luistert normaal naar de wetenschappelijke naam Lycium barbarum. Het wordt een superfood genoemd omdat de goji bes veel verschillende antioxidanten en andere gezondheidsbevorderende bestandsdelen bevat.

Goji bessen bevatten namelijk antioxidanten zoals vitamine E en C en ook waardevolle bioactieve stoffen als eiwitten, germanium en selenium (1).  Deze antioxidanten zijn belangrijk omdat ze ons lichaam beschermen tegen ziekteverwekkers en vrije radicalen.

Maar even op een rijtje, wat mogen we uiteindelijk verwachten van goji bessen?

  • creme op basis van goji creamZe zitten vol met betacaroteen ? Een goji bes bevat meer betacaroteen dan wortelen. Dat klinkt misschien vreemd aangezien we betacaroteen associ?ren met wortelen, maar het is waar.
  • Meer ijzer dan spinazie – Wanneer we denken aan gezond eten dat vol zit met ijzer dan denken we aan spinazie. Echter, de goji bes bevat per gram maar liefst 15 x meer ijzer dan spinazie.
  • De meeste antioxidanten ? Als we gaan kijken welke groenten of fruit de meeste antioxidanten bevatten dan staan de goji bessen ver bovenaan.
  • Vol met mineralen ? Een goji bes bevat maar liefst 21 verschillende soorten mineralen. Daarnaast bevat het een aantal mineralen die we normaal niet tegenkomen in ons voedsel.
  • Voedzaam fruit ? Als we andere fruitsoorten vergelijken met goji bessen dan is het niet eens een eerlijke strijd. De hoeveelheid aminozuren, mineralen, en eiwitten die we terug vinden in goji bessen vinden we nergens anders.

Niet alle bessen zijn gelijk

Oorspronkelijk komt de goji bes uit Mongoli? en Tibet. Zoals je ook al kunt horen in de wetenschappelijke naam maakt deze bes deel uit van de Lycium plant. Echter, de Lycium ?familie? heeft maar liefst 80 verschillende bessensoorten. De Lycium Barbarum is de goji bes die zoveel verschillende gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Deze vinden we oorspronkelijk in Mongoli? en Tibet.

Vanwege het feit dat goji bessen steeds populairder worden is China begonnen met de massa productie van de bes. De Goji bes die op grote schaal wordt geproduceerd in China is echter een andere aftakking van de Lycium plant. Dat zou normaliter niet uitmaken, ware het niet dat er een duidelijk kwaliteitsverschil zit tussen de bessen uit China en de oorspronkelijke goji bessen die in Mongoli? en Tibet te vinden zijn. We kunnen de natuurlijke groei in Tibet (waar deze bessen al duizenden jaren worden geteeld) niet vergelijken met massage productie uit China.

Wie kan overwegen om Goji Cream te kopen

Zowel op papier als in de praktijk lijkt Goji Cream veel belovend. Het is echter wel belangrijk om realistisch te blijven en de juiste vorm van Goji Cream te kopen.  We moeten niet verwachten dat er binnen een week geen rimpels meer zijn, maar we mogen wel verwachten dat onze huid er gezonder, jonger, en ja ook strakker uitziet.

Ben jij op zoek naar een middel dat ervoor gaat zorgen dat je zichtbaar minder rimpels hebt, je huid er rijk en doorvoed uitzet, en je wat vaker complimenten wil ontvangen, dan is de Goji Cream zeer geschikt om mee te nemen in jouw huidverzorging ritueel. Ook als je nog geen huidverzorgingsproduct hebt is Goji Cream de perfecte manier om toch te beginnen.

Waar koop je de Goji Cream?

Gezien de voordelen van Goji Cream en het feit dat we weten dat goji bessen deze ongelofelijke voordelen hebben is het niet vreemd dat we steeds meer vragen krijgen van mensen die zich afvragen waar ze Goji Cream kunnen kopen. We merken wel dat Goji Cream nog niet vaak in de bekendere cosmetica winkels te vinden is, maar je dit product online wel kunt bestellen.

Wat we nogmaals belangrijk vinden om te belichten is het feit dat je ervoor moet zorgen dat jij de juiste kwaliteit Goji Cream koopt. Creme op basis van Tibetaanse goji bessen hebben de voorkeur. Daarnaast moet je ook zeker weten dat jouw Goji Cream ook echt gemaakt is met goji bessen (en dus rijk gevuld is) en dat het niet een vleugje goji bes bevat met een goedkoop vulmiddel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here