Fat Burn Active Review : is dit het beste Gewichtsverliessupplement van 2023?

fat burn active review

Repareer niet iets wat niet kapot is, zoals het gezegde luidt. Deze uitspraak geldt voor veel praktische zaken in het leven, maar meer nog voor de supplementenindustrie. Als een beproefde formule werkt, is het niet het slimste idee om tegen de stroom in te gaan en iets anders te doen om anders te zijn.

Dat is precies wat de mensen achter Fat Burn Active dachten toen ze old school gingen met hun kijk op vetverbranders.

Van Fat Burn Active wordt beweerd dat het een natuurlijke manier is om de vetverbranding te versnellen en te helpen je ideale lichaamsbouw te bereiken.

Is Fat Burn Active het uitproberen waard? Hoe werkt het? Is het het nummer 1 afslanksupplement van 2022? Lees onze Fat Burn Active review om erachter te komen.

Over Fat Burn Active

Fat Burn Active is een product gemaakt door Key Player Limited, een supplementenbedrijf gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten in Dubai. Op basis van hun website is Key Player Limited een van de belangrijkste fabrikanten van persoonlijke verzorgings- en cosmeticaproducten in de Perzische Golfregio. Ze hebben bedrijfsdistributies over Europa, Azië en Noord-Amerika.

 • Traditionele vetverbrandende formule: Bevat old-school ingrediënten waaronder het bijna ter ziele gegane Grains of Paradise en het zeldzame synefrine.
 • Hoogwaardige ingrediënten: De meeste zijn merkgebonden of gestandaardiseerd, wat altijd een goede indicatie is van onderzoek.
 • Mild stimulerend: Als onze wiskunde klopt, zou één portie slechts ongeveer 110+ mg cafeïne moeten bevatten, wat eigenlijk net iets meer is dan de cafeïnehoeveelheid van een typisch espressoshot.

Fat Burn Active Review: voedingswaarde etiket

fat burn active ingredienten

Gebruiksaanwijzing:

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid – 2 capsules – weggespoeld met 300 ml water, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Fat Burn Active Review: ingrediëntenlijst

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van Fat Burn Active

 • Coleus Forskohlii Wortel Extract [10% Forskolin]: Van Coleus is bekend dat het enzymen en processen activeert die leiden tot een efficiëntere vetverbranding. Er is ook een invalshoek naar ondersteuning van de schildklier, waarbij forskolin hormonen kan activeren die vetverbranding stimuleren die lang aanhoudt.
 • Groene Thee Bladextract [40% EGCG]: Groene thee-extract is een van de beste in de branche als het gaat om vetverbranding. Er zijn veel onderzoeken die de claim ervan ondersteunen als een efficiënte en schone manier om het energieverbruik te verhogen, wat kan leiden tot gewichtsverlies. EGCG is het actieve bestanddeel waarvan bekend is dat het de meeste voordelen biedt in thee als het gaat om vetverbranding.
 • Guaranazaad Extract [22% Cafeïne]: Guarana is een alternatieve cafeïnebron die er niet alleen is om je energieniveau op te krikken. In feite is het bedoeld om het tegenovergestelde te doen. Guarana is een soort “slow-release” cafeïne, wat betekent dat je een grote hoeveelheid guarana kunt nemen, en dat die urenlang energie geeft. Dit betekent minder risico op symptomen die geassocieerd worden met stimulerend gebruik, zoals kriebels, crashen en hartkloppingen.
 • Microingekapselde fenylcapsaïcine [1% fenylcapsaïcine] – aXivite®: Capsaïcine is de reden waarom het testen van peper ons doet zweten en naar het dichtstbijzijnde glas melk doet grijpen. In deze merkvorm is capsaïcine micro-ingekapseld om ervoor te zorgen dat het onze maagsappen overleeft en daadwerkelijk vet verbrandt.
 • Bitter sinaasappelextract [6% synefrine]: Synefrine is een van de oudste ingrediënten in de vetverbrandingsindustrie. Veel studies schrijven de vetverbrandende kracht van synephrine toe aan de schildklierveranderende effecten, waarbij is aangetoond dat het het lichaam meer vetverbrandende hormonen laat produceren dan normaal. Dit leidt tot meer energie en een betere vetverbranding, maar anderen speculeren dat het bijwerkingen kan veroorzaken die veel krachtiger zijn dan die van cafeïne.
 • Paradise Seed Extract [12,5% 6-Paradol]: Weinig supplementen overwegen dit ingrediënt aan hun mix toe te voegen, en met goede reden. Er zijn maar een paar studies over de vetverbrandende eigenschappen ervan, en de resultaten zeggen dat de effecten minimaal zijn, als ze er al zijn.
 • Natuurlijke Watervrije Cafeïne: We krijgen 76 mg cafeïne per portie. Als we dat combineren met Guarana, hebben we in totaal ongeveer 110+ mg cafeïne. Het is een milde dosering in vergelijking met andere vetverbranders in de industrie, want het is slechts gelijk aan iets meer dan een kop gezette zwarte koffie of een sterke shot espresso.
 • Zwarte Peper Fruit Extract [95% Piperine] – BioPerine® : BioPerine is het beste merk voor zwarte peper, een van de beste in het stimuleren van de opname van ingrediënten. Van BioPerine is bekend dat het de absorptie van bepaalde bestanddelen tot 12 keer verhoogt.

Vitaminen- en mineralenmengsel:

Dit mengsel bevat Vitamine B5 en B6, twee B-vitaminen die de energiestofwisseling ondersteunen, en Zink, een cruciaal mineraal bij de productie van testosteron en de vetverbranding.

Fat Burn Active Review: analyse van de formule

De formule van Fat Burn Active steunt op drie verschillende vetverbrandingsstrategieën:

 • cAMP activering: Dit is wat forskoline doet. Door cAMP activering te ondersteunen, heeft het direct invloed op de intensiteit van het natuurlijke vetverbrandingsproces van het lichaam. In principe betekent een hoger cAMP een hoger energieverbruik, wat kan leiden tot gewichtsverlies.
 • Antioxidant-geïnduceerde lipolyse: EGCG en Capsaïcine brengen beide het vetverbrandingsproces van het lichaam op gang. Ze beïnvloeden direct het vermogen van het lichaam om opgeslagen vet tijdens intensieve trainingen te verbruiken.
 • Stimulering: Als je veel energie hebt, ben je in de stemming om meer werk te verzetten, meer sets af te maken, of hogere rep-tellingen na te streven.

Op papier werkt de formule goed. In feite is er synergie in hoe ze de ingrediënten kiezen. Ze lieten ook zien dat hun mensen het werk deden bij het kiezen van de ingrediënten voor hun vetverbrandende mengsel.

Als we de formule op papier nemen, kun je zeker zeggen dat het je zou moeten helpen om meer vet te verbranden.

Dus, werkt Fat Burn Active?

De formule van Fat Burn Active is niet nieuw, maar de gebruikte ingrediënten worden in veel vetverbranders als (zeer) effectief beschouwd.

Fat Burn Active lijkt ook nog beter te werken voor degenen die al regelmatig sporten, omdat de ingrediënten delen van het lichaam activeren die tijdens het sporten oplichten.

Heeft Fat Burn Active veel cafeïne?

Er zit ongeveer 110+ mg cafeïne in Fat Burn Active. Dit is ongeveer de waarde van een kop koffie of een echt geconcentreerd espresso shot.

Het was zeker opzettelijk, gezien de overvloed aan overstimulerende vetverbranders betekent dat Fat Burn Active zich moet onderscheiden. Ook is de formule niet ontworpen om je die sterke boost en dip te geven, maar in plaats daarvan op een aanhoudende manier energie af te geven.

Voor wie is Fat Burn Active gemaakt?

Fat Burn Active is gemaakt voor iedereen die wil afvallen. Sporten is niet voor iedereen weggelegd, want ons leven is drukker dan ooit. Elke avond naar de sportschool gaan past misschien niet in je agenda of is gewoon te vermoeiend voor je lichaam. Een hoogwaardig afslanksupplement als Fat Burn Active kan in zulke situaties uitkomst bieden.

Fat Burn Active Review: bijwerkingen

Er zijn een paar opvallende, potentiële, bijwerkingen:

 • Cafeïne stimulatie: Hoewel de dosering van 110+ mg cafeïne vrij tam is, verdragen sommige mensen cafeïne gewoon niet zo goed. Als jij een van die mensen bent, kun je last krijgen van kriebels, crashen, hartkloppingen en hoofdpijn.

Voor het grootste deel denken we dat Fat Burn Active geen opvallende bijwerkingen zou moeten hebben, mits je maar 2 capsules per dag neemt. Als je echter toch iets voelt wat niet hoort te gebeuren, stop dan met het innemen van Fat Burn Active en zoek professionele hulp.

Fat Burn Active Review: voor- en nadelen

Voordelen

 • Kwaliteitsingrediënten
 • Transparante formule
 • Lichte, maar continue stimulatie
 • Hoge biologische beschikbaarheid
 • Synergetische formule
 • Grote kortingen in bulk

Nadelen

 • Alleen online verkrijgbaar

Is Fat Burn Active de moeite waard?

Fat Burn Active doet ons denken aan old school formules die gewoon werken.

Geen fancy kruiden, geen rare speciale complexen, geen onnodige toeters en bellen. Gewoon vetverbranders die samenwerken om ons te helpen op een veilige en effectieve manier gewicht te verliezen.

De formule bevat solide vetverbranders, verdeeld in stimulerende middelen, antioxidanten en ondersteuning van de stofwisseling. Er is ook bewijs van synergie tussen alle ingrediënten, vooral omdat ze van hoge kwaliteit zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here