ColonBroom Review: een veilige en effectieve manier om constipatie te verlichten, af te vallen en je lichaam te reinigen?

Soms is niets zo bevredigend als je vermaken op de marmeren troon. Met marmeren troon bedoelen we het toilet. Met een goede tijd bedoelen we het passeren van afval zonder ons een weg naar de finish te hoeven knorren.

Oké, dat was een grapje, maar we menen het serieus als we zeggen dat een slechte spijsvertering niet grappig is. Meer dan een stressvolle tijd op het toilet, kan een slechte spijsvertering leiden tot meer slopende aandoeningen.

Een gezond lichaam heeft geen problemen met het verwijderen van afvalstoffen, maar dat vereist een gezonde darm en een vezelrijk dieet.

En laten we eerlijk zijn: Velen van ons eten tegenwoordig gewoon niet zo goed. Dit is waar vezelsupplementen zoals ColonBroom om de hoek komen kijken.

Van ColonBroom wordt beweerd dat het een suikervrij vezelsupplement is dat constipatie verlicht en je zelfs helpt afvallen.

Is ColonBroom goed voor de spijsvertering? Kan het echt reinigen? Hoeveel gewicht kun je verwachten te verliezen Lees onze ColonBroom review om daar achter te komen.

>> Je kunt ColonBroom via deze link tegen de maximale korting bij de officiële leverancier bestellen <<

Over ColonBroom

ColonBroom is een product gemaakt door Max Nutrition UAB, een wellnessbedrijf gevestigd in Europa. Je kunt contact met ze opnemen via hun e-mail op hello@colonbroom.com en telefoon op +1 (203) 872-9584.

In één oogopslag:

  • Formule met één enkel ingrediënt: Ze vertrouwen op psyllium husk poeder, een populair supplement voor de gezondheid van de spijsvertering.

ColonBroom Review: voedingswaarde-etiket

colonbroom ingrediënten label

Andere ingrediënten: Natuurlijke Smaak, Citroenzuur, Gekristalliseerde Citroen (citroenzuur, citroenolie, citroensap), Stevia Bladextract, Zeezout, Fruit & Groentesap (kleur), Rijstschillen.

Aanwijzingen:

Combineer een theelepel poeder (0,2 oz/ 5,7 g) met 250 ml water. Goed mengen en opdrinken! Drink een extra glas water. Neem tot 2 maal daags 1 uur voor of 30 minuten na de maaltijd.

Als het gebruik van ColonBroom nieuw voor je is, begin dan de eerste 5 dagen met 1 portie per dag en verhoog daarna de inname tot 2 keer per dag.

***Je kunt de eerste dagen wat veranderingen in de stoelgang of een beetje een opgeblazen gevoel ervaren, maar maak je geen zorgen, je lichaam moet zich aanpassen aan de verhoogde vezelinname.

***Het wordt afgeraden om een supplement voor het slapen gaan in te nemen.

Belangrijk: Als je medicijnen gebruikt, zorg er dan voor dat je ColonBroom minstens 2 uur voor of na de medicijnen inneemt.

ColonBroom Review: ingrediëntenlijst

Er zit maar één belangrijk ingrediënt in ColonBroom, en dat is Psyllium Husk.

Wat is Psyllium Husk?

Psyllium Husk is een vorm van oplosbare vezels afkomstig van de zaden van Plantago ovata, een speciaal kruid dat voornamelijk uit India komt. Veel supplementenbedrijven verkopen Psyllium vooral als een vorm van laxeermiddel, omdat het je geweldig helpt om afvalstoffen door te laten, alsof je laatst veel groenten hebt gegeten.

Omdat het een oplosbare vezel is, wordt Psyllium geroemd om zijn voordelen voor de gezondheid van hart en bloedvaten, vooral als het gaat om het beheersen van cholesterol en bloeddruk. Voorstanders van psyllium suggereren dat het een positief effect heeft op de gezondheid van hart en bloedvaten en dat het ook de levensduur kan verlengen.

Psyllium Husk colonbroom

Wat doet Psyllium Husk voor de spijsvertering?

Psyllium doet geweldig werk bij het moeiteloos maken van de stoelgang met behoud van zijn “natuurlijke” aantrekkingskracht, in tegenstelling tot andere synthetische laxeermiddelen. Wat het anders maakt is hoe Psyllium werkt als het eten van een heel bord bladgroenten of een kleine kom broccoli in één keer. Het beste deel? Het verhoogt de winderigheid niet en bevordert geen opgeblazen gevoel.

Psyllium Husk en immuniteit

Behalve een toilethulpmiddel wordt psyllium husk ook beschouwd als een prebioticum. Een prebioticum is elke stof die je darmen bevorderlijk maakt voor de groei van gezonde bacteriën.

Er zijn genoeg aanwijzingen dat een gezonde darm samenhangt met een sterkere immuniteit. Vooral omdat meer dan 70% van ons immuunsysteem (onze afweercellen dus) zich in de darmen bevindt. Dat is logisch, want het voedsel dat we eten komt in onze darmen terecht, en de voedingsstoffen die nodig zijn om de immuniteit te handhaven worden daar ook opgenomen of gemetaboliseerd.

Daarom moet de meest efficiënte manier om je immuuncellen te laten groeien zo dicht mogelijk bij de voedingsbron zijn, en dichter dan je darmen kun je niet komen.

Kun je afvallen met Psyllium Husk?

Een van de populairdere verkoopargumenten van psyllium husk is hoe het gewichtsverlies bevordert. Nee, het zorgt er niet voor dat je in rap , maar het werkt als een eetlustremmer.

In tegenstelling tot onoplosbare vezels zijn oplosbare vezels gevoelig voor water. Het reageert door deze gel te maken, waardoor het voelt alsof je vol zit. In zekere zin kun je zeggen dat psyllium husk het lichaam “misleidt” door te denken dat het geen voedsel meer nodig heeft. Hoe minder je eet, hoe minder calorieën. Minder calorieën per dag kan zich vertalen in gewichtsverlies.

Omdat het kan helpen de voedselinname te verminderen, wordt Psyllium ook aangehaald om de bloedsuikerspiegel te helpen beheersen en de insulinegevoeligheid te bevorderen, vooral als je diabetes type 2 hebt.

Neem niet te veel Psyllium!

Net als elke andere voedingsstof kun je ook te veel Psyllium nemen.

Hoewel er geen standaard dosering is voor Psyllium, gaan veel bedrijven niet verder dan 5 gram per portie, omdat je vezels niet alleen uit een zakje moet halen, maar in plaats daarvan uit fruit en groenten.

Buiten een voedingsstandpunt kan te veel Psyllium leiden tot een omgekeerd effect en constipatie veroorzaken. Als je te veel neemt en de gel is te groot (of als je niet genoeg water drinkt), kan en zal je dikke darm het moeilijk krijgen om het uit je systeem te verwijderen. Houd je dus goed aan de doseringsinstructies.

ColonBroom Review: analyse van de formule

De formule van ColonBroom steunt op slechts één hoofdingrediënt in de vorm van Psyllium Husk. Hadden ze een complexere formule moeten maken? Dat hangt helemaal af van wat ze beogen.

Op zichzelf werkt psyllium husk poeder gewoon. Er is nauwelijks iets dat het schadelijk maakt voor het lichaam buiten een overdosis, en de meeste gezondheidsdeskundigen zullen het ermee eens zijn dat mensen tegenwoordig over het algemeen meer vezels nodig hebben.

Voor wie is ColonBroom gemaakt?

ColonBroom is vooral bedoeld voor mensen die constipatie willen verlichten, willen afvallen en hun lichaam willen reinigen.

Het vezelsupplement kan ten goede komen aan degenen die willen afvallen zonder al te ingewikkelde formules vol ingrediënten waar ze geen tijd voor hebben om te Googelen. ColonBroom is op zijn minst relatief eenvoudig en rechtlijnig wat betreft hoe het werkt en wat het kan doen.

ColonBroom Review: bijwerkingen

De enige belangrijke bijwerking van het innemen van Psyllium is als je er te veel van neemt. Dit kan constipatie of zelfs spijsverteringsproblemen veroorzaken, effecten die totaal tegenovergesteld zijn aan de voordelen van de inname van oplosbare vezels.

De meeste mensen zouden zich in het begin opgeblazen of winderig voelen, maar dat komt vaak omdat hun systeem zich nog moet aanpassen aan het innemen van een vezelsupplement.

Als je echter iets voelt wat niet hoort te gebeuren, stop dan met het innemen van ColonBroom en zoek professionele hulp.

ColonBroom Review: voor- en nadelen

Voordelen

  • Eenvoudige formule
  • Sterke wetenschappelijke ondersteuning
  • Gewichtsverlies en gezondheid van de spijsvertering
  • Weinig calorieën
  • Gearomatiseerd
  • Heeft een online wellness-quiz

Minpunten

  • Het zou zijn Detox-mogelijkheden kunnen verbeteren
  • Goed maar duur

ColonBroom beoordeling: samenvatting

ColonBroom heeft een vrij eenvoudige benadering van spijsvertering en gewichtsverlies: verhoog de vezelinname. Ze proberen de voordelen van hun product niet te ingewikkeld te maken of het op de markt te brengen als een of ander wondersupplement dat de risico’s van hart- en vaatziekten verlaagt.

Het vezelsupplement houdt voet bij stuk en zegt tegen iedereen: “Hé, we kunnen ervoor zorgen dat je een betere tijd op het toilet hebt en misschien onderweg gewicht verliest.

En voor de meeste mensen is dat precies wat ze zoeken.

ColonBroom kan online besteld worden in de officiële webwinkel van de leverancier. Velen zullen zeggen dat het enige nadeel van dit product de prijs is. Gelukkig hebben ze op het moment van schrijven een speciale aanbieding lopen. Klik op deze link om ColonBroom voor de laagste prijs thuisbezorgd te krijgen.

>> Je kunt ColonBroom via deze link tegen de maximale korting bij de officiële leverancier bestellen <<