ClearShield Review ? Is dit het ideale mondmasker?

Helaas houdt COVID-19 de wereld nog stevig in zijn greep. Mondmaskers en faceshields zijn dan ook niet meer weg te denken. Waar je vorig jaar nog voor gek zou zijn uitgemaakt met een mondmasker wordt je nu in veel landen verplicht om je mond en neus te bedekken.

clearshield review

Een mondmasker wordt echter door velen als oncomfortabel en onpersoonlijk ervaren. Of faceshields een goed alternatief zijn is maar de vraag. Er zijn immers twijfels over de effectiviteit van faceshields (bron).

De medische industrie staat dan ook niet stil in de zoektocht naar de ideale bescherming voor niet medische situaties en omgevingen. Een veelbelovend innovatief ontwerp is Clear Shield. Dit is een transparant mondmasker van BPA-vrije materialen dat is ontworpen vanuit de wens om weer meer persoonlijk contact met elkaar te kunnen maken.

Het idee achter ClearShield is dat het significant beter je mond en neus bedekt dan een standaard faceshield en dat iedereen je gezichtsuitdrukking kan zien.

Het contact met de mensen om je heen is met een transparant mondmasker een stuk persoonlijker en natuurlijker dan wanneer je een stoffen mondmasker draagt. Je ziet bijvoorbeeld veel medewerkers van kinderdagverblijven een transparant mondmasker dragen om toch contact met de kinderen te kunnen houden. En zo zijn er nog veel meer scenario?s denkbaar waarin beter contact met elkaar wenselijk is terwijl er toch een mondmasker wordt gedragen.

Is ClearShield het mondmasker van de toekomst? In welke situaties biedt Clear Shield uitkomst? En wat vinden gebruikers van dit product? In deze review proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat Clear Shield je te bieden heeft.

Ter info: Clear Shield bestel je hier in de offici?le webshop tegen de laagste prijs.

Hoe ervaren anderen het gebruik van Clear Shield?

Ondanks dat Clear Shield een gloednieuw product is dat pas recentelijk op de markt is gekomen, zijn er toch al behoorlijk wat reviews te vinden van gebruikers overal over de wereld.  Uit ruim 200 recensies van gebruikers wereldwijd is dit type masker met een 4.4/5 beoordeeld.

Uit deze 200 reviews vallen de volgende positieve en negatieve punten op:?

POSITIEF

  • Het is een licht mondmasker dat comfortabel draagt, ook als je het enkele uren achter elkaar opzet. Het masker is goed te combineren met een bril.
  • Clear Shield bedekt de mond en de neus terwijl het de ogen vrijhoudt.
  • Het mondmasker is gemaakt van sterk materiaal dat niet snel zal breken.
  • Het product voelt degelijk en feilloos aan.
  • Zeer makkelijk te reinigen en daardoor gemakkelijk te herbruiken. Clear Shield reinig je gemakkelijk met de hand. Wasbare mondmaskers die je in de wasmachine doet en daarna moet drogen zijn lang uit de roulatie. Clear Shield kun je in een minuut reinigen en drogen.
  • Mensen schrijven dat ze zich veilig voelen met dit masker op.

NEGATIEF

  • Voor sommigen (met een klein gezicht) is Clear Shield te groot. Zeker voor kinderen is dit mondmasker niet geschikt. Heb je een klein gezicht? Dan is de kans re?el dat Clear Shield te groot gaat uitvallen.

TWIJFELACHTIG

  • Er zijn veel gebruikers die beweren dat Clear Shield niet met condens beslaat, maar er zijn ook een aantal reviews te vinden van gebruikers wiens masker wel beslaat. Wellicht dat het te maken heeft met hoe goed het masker aansluit? de pasvorm staat vast en kan niet aangepast worden aan de grootte van je gezicht.

Is ClearShield het ideale mondmasker?

Het ideale mondmasker bestaat waarschijnlijk niet. Clear Shield is daar geen uitzondering op. Afhankelijk van je budget en de situatie verschilt het mondmasker dat de voorkeur heeft. Het ontwerp en de eigenschappen van Clear Shield biedt je meer keuze in welk type mondmasker of face shield je draagt.

Het grote voordeel van Clearshield zit hem in de combinatie van transparantie en bedekking van de neus en mond. Voorheen was dat niet op grote schaal verkrijgbaar en moest je kiezen voor een stoffen mondmasker zonder transparantie of een face shield zonder echte zijwaartse bedekking van de neus en mond.  Als grote bonus krijg je daar bovenop dat Clear Shield in een handomdraai te reinigen is en opnieuw gebruikt kan worden. Een mondkapje voor eenmalig gebruik of een stoffen wasbaar mondkapje kunnen daar nooit tegenop.

Daarentegen is Clear Shield net zoals vele andere mondmaskers geen mondmasker van medische kwaliteit, noch een FFP2/KN95 masker. Dergelijke masker staan er om bekend nog beter te beschermen, maar zijn vaak slechts eenmalig bruikbaar en prijzig.  

Conclusie

Clear Shield is een innovatief product dat je de mogelijkheid geeft om een mondmasker te dragen die iedereen je volledige gezicht laat zien en tegelijkertijd je neus en mond veel nauwer afdekt dan het standaard face shield. Wat, los van het veiligheidsaspect, ook een stuk vriendelijker en benaderbaar staat. Daarbij komt dat het zeer gemakkelijk te reinigen en opnieuw te gebruiken is. Een ware aanwinst die in meerdere situaties uitkomst kan bieden.

De gebruikerservaringen bevestigen dat ClearShield niet alleen op papier een fijn product is. Wereldwijd wordt dit type mondmasker gewaardeerd.

Als je het je kunt veroorloven is Clear Shield een mondmasker waar je in verschillende situaties veel profijt van kunt hebben.

Wil jij graag ook een Clear Shield? Via deze link kun je Clear Shield tegen maximale korting in hun offici?le webshop bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here