Overgewicht, wat zou het je waard zijn om daar vanaf te komen?

black latte

En wat zou het voor jou betekenen als je zonder noemenswaardige moeite je ideale lichaamsgewicht kon bereiken? Geen strikte diëten waarbij je calorieën moet tellen, niet overdreven vaak naar de sportschool hoeven en tijdens feestjes gewoon lekker mee kunnen doen met de rest.

Als dat je aanspreekt is de kans aanwezig dat je recentelijke van het product Black Latte hebt gehoord. Dit revolutionaire afslankproduct is gecreëerd om iedereen die de traditionele diëten niet volhoudt en/of geen succes boekt met voldoende sportschoolbezoeken toch op een uiterst laagdrempelige manier gewicht te laten verliezen.

Black Latte maakt afslanken ontzettend comfortabel en gemakkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is gedurende 1 maand één kopje Black Latte, een benadering van de caffè latte, te drinken (bron). Hiermee willen de makers van Black Latte afslanken niet alleen uiterst gemakkelijk maken zoals bijvoorbeeld Eco Slim, maar tegelijkertijd ook lekker en aangenaam.

Dat alles klinkt natuurlijk perfect! Maar is Black Latte ook echt in staat om serieus af te slanken of is het vooral een slim bedacht marketing concept dat lekker is, maar nauwelijks tot gewichtsverlies leidt? En waar kun je dit product tegen de allerlaagste prijs vinden? Op deze vragen en meer proberen wij je in de komende 2 minuten een zo scherp mogelijk antwoord te geven.

Wat is Black Latte?

Black Latte is een natuurlijk afslankformule met een meervoudige werking:

 • Het onderdrukt je eetlust
 • Versnelt en verhoogt het vetverbrandingsmechanisme van je lichaam (metabolisme)
 • Verbetert je humeur en weerstand tegen snackdrang met behulp van dopamine.

In hoeverre Black Latte in staat is om de bovenstaande effecten te realiseren is grotendeels afhankelijk van (het samenspel) van de ingrediënten. Hieronder behandelen wij de voornaamste ingredienten van dit product.

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool, vaak bekend als Activated Charcoal, dien je zeker niet te verwarren met de briketten die je voor je barbecue gebruikt. Het is een product van plantaardige oorsprong (vaak gemaakt van kokosnootschalen) dat in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Geactiveerde kool wordt niet door het lichaam opgenomen en wordt samen met de afvalstoffen die zich aan de actieve houtskool hechten, uitgescheiden. Het is daarom bijzonder effectief voor een grondige detox van het lichaam.

Actieve kool is niet pur sang een vetverbrander of eetlustonderdrukker, maar de werking ervan op het spijsverteringsstelsel is van fundamenteel belang. Het helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam, om effectiever en eenvoudiger gewicht te kunnen verliezen.

De uitstekende detoxende kwaliteiten van actieve houtskool komen helaas ook met zeldzame bijwerking. Het gebruik van Activated Charcoal/Actieve kool wordt in de meeste gevallen en in beperkte mate als veilig beschouwd, maar kan in zeldzame gevallen tot bijwerkingen leiden.

Bekende bijwerkingen zijn o.a. misselijkheid en constipatie.  In zeer zeldzamen gevallen heeft actieve houtskool mogelijk een rol gespeeld in zwaardere darmmaag problemen zoals gaten of blokkades. Tevens kan het gebruik van Activated Charcoal (vlak voor of na de inname van medicatie) de opname van bepaalde medicatie verminderen. Dit lijkt ook te gelden voor anticonceptie.

Kokosmelk

De kokosmelk in Black Latte is niet alleen verantwoordelijk voor de heerlijke smaak van Black Latte, maar heeft ook uitstekende eigenschappen om het vetverbrandingsproces van je lichaam te versnellen.

Kokosmelk is in staat om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden, ook op de meest hardnekkige plekken, zoals op de heupen en je buik.

Het bevat middellange-keten vetzuren die je ook met een gezond voedingspatroon vaak (te) weinig binnenkrijgt. Deze middellange-keten vetzuren stimuleren de vetverbrandingsefficiëntie en het totale energieverbruik gedurende de dag. Kokosmelk (en kokosnoot in het algemeen) heeft ook nog een hoog verzadigingsvermogen in vergelijking met vetten met lange ketens.

L-Carnitine

Wordt voornamelijk gebruikt door bodybuilders, maar in werkelijkheid is L-carnitine erg handig voor iedereen die willen afvallen of fit willen blijven. Het is van nature te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine. Deze hormonen verhogen niet alleen het metabolisme, maar bieden je ook een helpende hand om snacks met veel minder moeite te laten staan. De hersenen krijgen sneller en duidelijker het signaal van je lichaam dat je vol zit.

Een hele mooie bijkomstigheid is dat Leptine in staat is om vet in energie om te zetten. Op meerdere manieren draagt Omega 3 dus bij aan het vrijmaken en verbranden van vetreserves.

Gebruiksaanwijzing Black Latte

De exacte gebruiksaanwijzingen zullen meegeleverd worden. Maar voor de nieuwsgierigen onder ons hier kort een overzicht van hoe je Black Latte gebruikt.

Om een maximaal resultaat met Black Latte te bereiken wordt er aangeraden om Black Latte in de ochtend te drinken. Je bereid Black Latte door twee theelepels van de Black Latte mix in een kop heet water op te lossen. Meng dit goed!

De makers van Black Latte adviseren dit middel na de duur van een maand (tijdelijk) te stoppen. Vermoedelijk vanwege de mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden (bij langdurig en intensief gebruik).

Black Latte Reviews, Ervaringen & Recensies

Black Latte is sinds 10 januari 2019 beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt. In dit stadium zijn er dan ook nog niet voldoende reviews, ervaringen en recensies online te vinden om een goed beeld te kunnen geven van wat voor resultaten men in Nederland en Belgie boekt met Black Latte.

In Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland is Black Latte al een paar maanden op de markt. En in die landen is men grotendeels erg enthousiast over dit afslankproduct.

Houd echter wel altijd in je achterhoofd dat wondermiddelen niet bestaan en zeer waarschijnlijk ook geldt voor Black Latte. Natuurlijk, wellicht dat een enkeling in 30 dagen 20 kilo afvalt, maar voor de gemiddelde gebruiker zal dat zeer waarschijnlijk toch echt wel iets lager uitvallen.

Onze Conclusie  & Laagste prijs

Black Latte heeft een zeer innovatief afslankproduct proberen neer te zetten dat afslanken laagdrempelig, comfortabel en zelfs lekker maakt. Als je geen succes hebt weten te boeken met de traditionele afslankmethodes zoals strikte diëten en/of fitness, is Black Latte zeker het serieus overwegen waard.

Probeer dan gelijk iets vaker te bewegen en iets vaker een gezondere voedingskeuze te maken. Die combinatie helpt je sneller aan je ideale lichaamsgewicht.

Je bestelt Black Latte tegen de allerbeste prijs op de speciale aanbiedingspagina van de officiële leverancier in Nederland. Door op deze link of de onderstaande knop te klikken ga je direct naar de aanbiedingspagina en kun je Black Latte tegen de allerlaagste prijs in huis halen.

Heel veel succes!

10 REACTIES

 1. Ik ben nu met mijn 3e dag bezig en ben echt heel benieuwd of het werkt of dat het het zoveelste mooie praatjesmiddel is. We zullen zien.

 2. Echt goeie product en doet wat moet 😉
  Gekombineerd met
  Koolhydraatarm en beweging
  Nu da ik 9,7 kilo ben afgevallen op 1 week ben ik zeer tevreden ik ben benieuwd naar andere dagen die komen 😉🙂
  Groetjes massimo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here