Overgewicht, wat zou het je waard zijn om daar vanaf te komen?

black latte

En wat zou het voor jou betekenen als je zonder noemenswaardige moeite je ideale lichaamsgewicht kon bereiken? Geen strikte diëten waarbij je calorieën moet tellen, niet overdreven vaak naar de sportschool hoeven en tijdens feestjes gewoon lekker mee kunnen doen met de rest.

Als dat je aanspreekt is de kans aanwezig dat je recentelijke van het product Black Latte hebt gehoord. Dit revolutionaire afslankproduct is gecreëerd om iedereen die de traditionele diëten niet volhoudt en/of geen succes boekt met voldoende sportschoolbezoeken toch op een uiterst laagdrempelige manier gewicht te laten verliezen.

Black Latte maakt afslanken ontzettend comfortabel en gemakkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is gedurende 1 maand één kopje Black Latte, een benadering van de caffè latte, te drinken (bron). Hiermee willen de makers van Black Latte afslanken niet alleen uiterst gemakkelijk maken zoals bijvoorbeeld Eco Slim, maar tegelijkertijd ook lekker en aangenaam.

Dat alles klinkt natuurlijk perfect! Maar is Black Latte ook echt in staat om serieus af te slanken of is het vooral een slim bedacht marketing concept dat lekker is, maar nauwelijks tot gewichtsverlies leidt? En waar kun je dit product tegen de allerlaagste prijs vinden? Op deze vragen en meer proberen wij je in de komende 2 minuten een zo scherp mogelijk antwoord te geven.

Wat is Black Latte?

Black Latte is een natuurlijk afslankformule met een meervoudige werking:

 • Het onderdrukt je eetlust
 • Versnelt en verhoogt het vetverbrandingsmechanisme van je lichaam (metabolisme)
 • Verbetert je humeur en weerstand tegen snackdrang met behulp van dopamine.

In hoeverre Black Latte in staat is om de bovenstaande effecten te realiseren is grotendeels afhankelijk van (het samenspel) van de ingrediënten. Hieronder behandelen wij de voornaamste ingredienten van dit product.

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool, vaak bekend als Activated Charcoal, dien je zeker niet te verwarren met de briketten die je voor je barbecue gebruikt. Het is een product van plantaardige oorsprong (vaak gemaakt van kokosnootschalen) dat in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Geactiveerde kool wordt niet door het lichaam opgenomen en wordt samen met de afvalstoffen die zich aan de actieve houtskool hechten, uitgescheiden. Het is daarom bijzonder effectief voor een grondige detox van het lichaam.

Actieve kool is niet pur sang een vetverbrander of eetlustonderdrukker, maar de werking ervan op het spijsverteringsstelsel is van fundamenteel belang. Het helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam, om effectiever en eenvoudiger gewicht te kunnen verliezen.

De uitstekende detoxende kwaliteiten van actieve houtskool komen helaas ook met zeldzame bijwerking. Het gebruik van Activated Charcoal/Actieve kool wordt in de meeste gevallen en in beperkte mate als veilig beschouwd, maar kan in zeldzame gevallen tot bijwerkingen leiden.

Bekende bijwerkingen zijn o.a. misselijkheid en constipatie.  In zeer zeldzamen gevallen heeft actieve houtskool mogelijk een rol gespeeld in zwaardere darmmaag problemen zoals gaten of blokkades. Tevens kan het gebruik van Activated Charcoal (vlak voor of na de inname van medicatie) de opname van bepaalde medicatie verminderen. Dit lijkt ook te gelden voor anticonceptie.

Kokosmelk

De kokosmelk in Black Latte is niet alleen verantwoordelijk voor de heerlijke smaak van Black Latte, maar heeft ook uitstekende eigenschappen om het vetverbrandingsproces van je lichaam te versnellen.

Kokosmelk is in staat om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden, ook op de meest hardnekkige plekken, zoals op de heupen en je buik.

Het bevat middellange-keten vetzuren die je ook met een gezond voedingspatroon vaak (te) weinig binnenkrijgt. Deze middellange-keten vetzuren stimuleren de vetverbrandingsefficiëntie en het totale energieverbruik gedurende de dag. Kokosmelk (en kokosnoot in het algemeen) heeft ook nog een hoog verzadigingsvermogen in vergelijking met vetten met lange ketens.

L-Carnitine

Wordt voornamelijk gebruikt door bodybuilders, maar in werkelijkheid is L-carnitine erg handig voor iedereen die willen afvallen of fit willen blijven. Het is van nature te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine. Deze hormonen verhogen niet alleen het metabolisme, maar bieden je ook een helpende hand om snacks met veel minder moeite te laten staan. De hersenen krijgen sneller en duidelijker het signaal van je lichaam dat je vol zit.

Een hele mooie bijkomstigheid is dat Leptine in staat is om vet in energie om te zetten. Op meerdere manieren draagt Omega 3 dus bij aan het vrijmaken en verbranden van vetreserves.

Gebruiksaanwijzing Black Latte

De exacte gebruiksaanwijzingen zullen meegeleverd worden. Maar voor de nieuwsgierigen onder ons hier kort een overzicht van hoe je Black Latte gebruikt.

Om een maximaal resultaat met Black Latte te bereiken wordt er aangeraden om Black Latte in de ochtend te drinken. Je bereid Black Latte door twee theelepels van de Black Latte mix in een kop heet water op te lossen. Meng dit goed!

De makers van Black Latte adviseren dit middel na de duur van een maand (tijdelijk) te stoppen. Vermoedelijk vanwege de mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden (bij langdurig en intensief gebruik).

Black Latte Reviews, Ervaringen & Recensies

Black Latte is sinds 10 januari 2019 beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Inmiddels zijn er de nodige reacties binnengekomen van gebruikers.

Alhoewel Black Latte op papier erg veelbelovend is, en het afslanken wel erg makkelijk lijkt te maken, vallen de resultaten in de praktijk tegen en is het een hele dure oplossing.

Vermoedelijk komt dit doordat de dosering van de gebruikte ingrediënten te laag is. Alhoewel de meeste ingrediënten die in Black Latte zitten positieve resultaten in Klinische studies lieten zien, was de dosering in die studies aanzienlijk hoger.

Als je van die hardnekkige kilo’s af wilt, en wilt genieten van een slanker lichaam, ben je zeer waarschijnlijk een stuk beter af met een echte vetverbrander zoals PhenQ die onomstotelijk wetenschappelijk bewezen is en internationaal gewaardeerd wordt.

phenq

Ben je benieuwd hoe snel PhenQ jou aan een slanker lichaam kan helpen? Laat PhenQ dan bij jou thuis bezorgen door op deze link of de onderstaande knop te klikken.

Wil je meer te weten komen over PhenQ? Lees dan onze volledige review hier en ontdek waarom al zoveel mensen resultaat behaalden met PhenQ.

De makers van PhenQ hebben zoveel vertrouwen in de kracht van hun supplement dat ze een 60 dagen niet goed geld terug garantie bieden. Dus mocht PhenQ niet goed voor jou werken, dan kun je het supplement gewoon terugsturen.

Heel veel afslanksucces toegewenst!

25 REACTIES

 1. Ik ben nu met mijn 3e dag bezig en ben echt heel benieuwd of het werkt of dat het het zoveelste mooie praatjesmiddel is. We zullen zien.

  • Ben een week bezig, op de verpakking staat twee theelepels, maar Als ik Lees op Google zijn het twee eetlepels ,hier raak ik van in de war.

 2. Echt goeie product en doet wat moet 😉
  Gekombineerd met
  Koolhydraatarm en beweging
  Nu da ik 9,7 kilo ben afgevallen op 1 week ben ik zeer tevreden ik ben benieuwd naar andere dagen die komen 😉🙂
  Groetjes massimo

 3. Vanmorgen mn black latte binnen gekregen .
  En tuurlijk meteen Mn eerste kopje op.
  Smaakt niet verkeerd Dus dat is al een pluspunt.
  Nu maar afwachten wat het gaat doen ..
  Ben benieuwd ..groetjes Mieke

 4. Ik gebruik het 9 dagen& 0,0 afgevallen.
  Het is best duur & de verkoopster was overtuigd, iedereen valt af, zelf ik zei ze.
  Nou echt niet, zowel mijn man als ik zijn niks afgevallen.
  Geld verspilling .
  Vandaar dat ze geen garantie geven, van niet goed geld terug.
  BRDROG DAT SPUL.
  Mocht deze rivieuw weg gehaald worden, dan weet ik 200% zeker dat het bedrog is

 5. Ben nu 1 week bezig, er gebeurt niets, oo de verpakking staat twee theelepels, op Google staat twee eetlepels, nou ik weet het niet meer wat is het nou.

 6. Wat geloofde ik in dit wondermiddel. Ben nu 6 weken bezig èn daadwerkelijk helemaal niets afgevallen. Ik drink minimal 2 liter water per dag, wat doe ik verkeerd???

 7. Heb het besteld en binnen gekregen alleen de prijs klopt niet 108 euro voor 2 zakjes .
  Voel dit als oplichting jammer als ik zie dat het maar 49 euro kost.
  Dus ga ook maar 49 euro betalen.

 8. Net binnen gekregen maar de prijs is niet wat door de telefoon was beloofd 108 euro.
  2 zakjes voor 49 euro pillen der bij voor 60 euro dus geen 108 euro.
  Dus ga dat ook niet betalen.

 9. Pas op met dergelijke producten. Het kan ook de werking van medicijnen sterk verminderen doordat het de werkzame stof daarvan opneemt (bijvoorbeeld bij de anticonceptiepil niet erg handig…). Ook neemt het goede stoffen op zoals vitamines. Af en toe kan geen kwaad maar vooral met langdurig intensief gebruik niet raar opkijken als je je zwak en futloos voelt (en misschien wel zwanger bent). https://www.consumentenbond.nl/gezond-eten/hoe-gezond-is-houtskool-in-je-eten

  Probeer lekker gezond te eten en veel te bewegen en veel water te drinken. Vraag evt aan je huisarts wat voor jouw lijf een goede manier om af te vallen zou zijn. Succes!

 10. Ik ben een week bezig. Niet echt veel veranderd aan mijn dieet. Ben ongeveer 1,5 kg kwijt. Drink veel water. Ben wel grotendeels van mijn vreetbuien af. Hoop dat t nog beter gaat werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here